Filedier

Maak van werknemers geen filedieren!

Elke dag sluiten je werknemers weer aan in die lange rij van 5, 10 of soms wel 15 kilometer. Met als gevolg dat ze een uur later aankomen op hun werk. Echt blij worden ze daar niet van… Wil jij, als betrokken werkgever, hier iets aan veranderen? Help ze uit de file en laat ze starten op een flexibele werkplek op één van de locaties van Welkom op het Werk. Resultaat: minder frustratie, tijdswinst en een hogere productiviteit voor je medewerkers!

 

Financieel aantrekkelijk spitscontract

Deze dienst is bestemd voor bedrijven in en rond Rotterdam en hun werknemers. Op basis van een abonnement huur je een flexibele werkplek voor een of meerdere medewerkers tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Voor €1.000,- per jaar kan een medewerker dagelijks op onze locaties terecht tijdens de ochtend- en de avondspits. Dat is nog geen €85 per maand.

 

Duik niet in de file, maar neem de afslag!

POW bij WOW heeft prachtig ingerichte kantoren vol designmeubilair op juist díe plekken waar de files beginnen. Je medewerker vermijdt de file, neemt de afslag en begint zonder vertraging aan zijn werkdag. Na de file stapt hij weer in de auto (of op de E-bike) en reist zonder vertraging naar kantoor of afspraak.

 

Blije werknemers

Ook ’s middags is POW bij WOW een prima alternatief voor de file. Medewerkers reizen voor de files uit en schuiven aan bij Welkom op het Werk voor nog een paar uurtjes ongestoord werken. Zo wacht hen aan het eind van de dag ook geen file: snel weer thuis!

 

Productiever dan thuiswerken

Dan kunnen mijn medewerkers toch net zo goed thuis werken, denk je wellicht? Ervaring leert dat er thuis altijd andere klusjes lonken of afleiding is. Nog even de vaatwasser leegruimen, de kinderen aankleden, een wasje draaien… De werkplek bij Welkom op het Werk kun je zien als verlengstuk van de eigen organisatie. Hier wordt in alle rust gewerkt, wat zeker bijdraagt aan de productiviteit!

 

Downloads

Download het artikel WOW over spitsmijden (pdf).